Description
African Autumn – mieszanka rooibosa z żurawiną i wyciągiem ze skórki pomarańczy. Napar z krzewu rooibos uprawianego w górach Cedar niedaleko Kapsztadu. Listki tej rośliny są bardzo cienkie. zbiera się je latem, rozdrabnia, zrasza wodą i poddaje fermentacji, a następnie suszy na słońcu. Napar ma słodki, miodowy smak i czerwono – słomkową barwę. Pozbawiony jest goryczki charakterystycznej dla zielonej i czarnej herbaty. Rodzaj herbaty: rooibos (z żurawiną i wyciągiem ze skórki pomarańczy) Pochodzenie: RPA Czas parzenia: 5-8 minut Preferowana temp. wody: 100 °C Waga herbaty: netto 40 gram zawartość kofeiny: 0 mg/bezkofeinowa Właściwości: wspomaga dietę zalecany kobietom w ciąży spowalnia proces starzenia Wariant: 20 jedwabnych saszetek w kształcie piramidy z bawełnianym sznurkiem, całość w ozdobnej, metalowej puszce Rodzaj opakowania: dekoracyjne metalowe pudełko z pokrywką o wymiarach (11,5x8x8cm)
Herbata
sklep z kawą gdańsk, baristacja, ekspresy do kawy ciśnieniowe z młynkiem, jak się parzy kawę, kofeina opole menu, ekspres inissia, drippery do kawy, zielona herbata czy jest zdrowa, herbata czekoladowa, gdzie kupić kapsułki nespresso warszawa, jura serwis łódź, kawa lavazza oro cena, czerwone owoce leśne, tassimo najtaniej, kawa z odchodów nietoperza, kawa gbs, filtr papierowy 1×4, fajne kawiarnie, grande kawa, sadzonki kawy uprawa
yyyyy